• Biofoton vannflaske 1l, klar, med gripetak
Vann - en livsviktig byggestein!


Alle sier det: Vi må drikke mye vann. Ofte følger man allikevel ikke dette rådet og tror at det går helt greit å regulere væskebalansen i kroppen med kaffe og andre drikker. Dette er helt feil!

 

NOEN FAKTA:

Visste du at et voksent menneske består av ca 70% vann?

Et voksent menneske mister om lag 2,5 liter vann per dag gjennom utsondring og via huden. Dersom vi trener eller er veldig varme så øker mengden med vann som vi mister betraktelig.

Dette tapet av væske må balanseres. Men hvordan gjør man dette? Generelt så tar vi opp ca 1 liter væske gjennom mat. Resten må vi fylle på ved å drikke vann. Mange mennesker forsøker å følge rådet med å drikke mye vann for på den måten å opprettholde væskebalansen.

 

MEN HVILKEN KVALITET ER DET PÅ VANNET VI DRIKKER?

I dag så er vannet vi drikker ofte «livløst». Det er ofte bearbeidet, renset med kjemikalier og/eller inneholder rester av legemidler.

Gjennom å fylle vannet på plastflasker så bidrar også dette til at vannet blir «livløst». Er det mulig for kroppen vår å opprettholde væskebalansen på denne måten? Nei, det er veldig vanskelig med «livløst» vann.

 

Vi anbefaler at du drikker minst 1,5 liter med vitalt vann for å sikre et optimalt utbytte av væskeopptaket.

Forskere har kommet fram til at det dannes store såkalte vannklustre i «livløst» vann. Vannklustre er krystallinske molekylkjeder som ofte er så store at cellemembranen har vanskelig med å slippe de gjennom, og dermed kan ikke cellen nyttiggjøre seg av dette vannet og det fører til en ubalanse i væskebalansen.

UNDERSØKELSER VISER:

På grunn av økningen i vannklustre i «livløst» vann eller i vann som fylles på flasker må vi drikke om lag 4 liter for at 1 liter skal trenge gjennom cellemembranen og være nyttig for cellene. Den største delen av vannet (3 liter) utsondres av kroppen uten å bli brukt.

Jo større vannklustre som dannes på grunn av økt energitap i vannet, desto mer forsvinner biotilgjengeligheten. Dette innebærer at vi må drikke 8 liter vann for at kroppen skal kunne ta til seg 2 liter og opprettholde væskebalansen i kroppen.

Om vi allerede sliter med å få i oss 1,5 liter vann, hvordan skal vi da klare å drikke 8 liter? Det er nesten umulig. Vi anbefaler derfor at du drikker «levende» vann, da klarer vi oss med 2-3 liter.

 

FLERE FAKTA:

En ubalanse i kroppens væskenivå på så lite som ca 3% påvirker kroppen og sansene i negativ retning. Dette kan føre til hodepine, trøtthet og konsentrasjonsvanskeligheter.

 

VÅRT TIPS:

Ettersom fotoner balanserer og gjenoppretter energibalansen i vannet så anbefaler vi en tilførsel av fotoner i drikkevannet, noe som gjør vannet «levende» igjen. Med våre fotoniserte glassflasker er dette mulig og du kan omtrent med en gang nyte «levende» vann!

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra
Captcha Verifisering

Biofoton vannflaske 1l, klar, med gripetak

  • Varenummer: 0123
  • Tilgjengelighet: Leveringstid ca. 3 uker
  • 250,-

  • Eks. Mva: 200,-

Lignende produkter

Photonio

Photonio

Photonio, vår lille magiske venn, har allerede hjulpet hundrevis av barn til å sove bedre! Vårt..

800,- Eks. Mva: 640,-

Biofotonpledd, 200x150cm, blått

Biofotonpledd, 200x150cm, blått

Våre luksuriøse biofotonpledd kan gi deg mindre smerter og bedre søvn! De har blitt veldig..

2.600,- Eks. Mva: 2.080,-

Biofotonpledd, 220x150cm, "Hest", blått

Biofotonpledd, 220x150cm, "Hest", blått

Biofotonpleddet for våre firbeinte venner er like enestående i sin funksjon som for mennesker. Det g..

3.600,- Eks. Mva: 2.880,-

Biofotonpledd, 200x150cm, "Chakra"

Biofotonpledd, 200x150cm, "Chakra"

Våre luksuriøse biofotonpledd kan gi deg mindre smerter og bedre søvn! De har blitt veldig..

2.600,- Eks. Mva: 2.080,-